Sieraden
Sieraden

Accessoires maken het geheel van een danspaar helemaal af. Wat te denken aan mooie bijpassende sieraden voor de dame. Silbèr heeft sieraden in verschillende prijsklassen, zoals armbanden, kettingen, oorbellen en ringen. Van betaalbaar tot exclusief uit Italië. Natuurlijk zijn de sieraden niet alleen te dragen bij danskleding, maar ook bij vrijetijdskleding of feestkleding. Ook zijn de sieraden van Silbèr een leuk geschenk voor uw vriendin, vrouw of moeder.

Exclusief voor Nederland verkoopt Silbèr oorbellen van Stephanie Somers uit de Verenigde Staten. Deze ontwerpster levert de handgemaakte oorbellen onder andere aan grote filmsterren en modellen. Miss America 2011 draagt ze zelfs.

Silbèr heeft niet alleen voor dames accessoires in huis. Ook voor heren heeft Silbèr volop dansaccessoires, zoals rokhemden, boorden, knoopjes, strikjes, bretels en pochetten. Wilt u stralen op de dansvloer of wilt u uw kortgedragen danskleding via Silbèr aanbieden, dan nodigt Silbèr u graag uit voor een persoonlijke afspraak. .