Danskleding
Danskleding
Bij Silbèr bent u aan het juiste adres als het gaat om:

 

  • Nieuwe danskleding
  • Gedragen danskleding
  • Trainings- en debutantenkleding
  • Herenblousen/rokhemden
  • Stoffen
Nieuwe danskleding
Dameskleding
Vele dansers hebben zich in de afgelopen jaren laten kleden door Silbèr. De dansjurken uit de collectie van het Italiaanse merk Sapiel en het Duitse merk Katja Atelier scoren hoge ogen op de dansvloer. Silbèr biedt 4 à 5 keer per jaar een nieuwe collectie ‘ready to wear’ dansjurken aan uit bovenstaande ateliers. Daarnaast is het mogelijk om helemaal naar wens een dansjurk op maat te laten ontwerpen en maken bij een van deze dansmodehuizen. Silbèr maakt graag voor u een passende offerte voor custome made jurken.

Herenkleding
Silbèr is in Nederland exclusief dealer van de rokkostuums van Brackley uit Groot-Brittanië. De maatpakken van dit label staan bekend om zijn kwaliteit, uitstraling, uitstekende pasvorm en duurzaamheid. Maandelijks brengt de heer Brackley zelf een bezoek aan de winkel van Silbèr voor maatvoering, tussenpas of eindpas bij klanten van Silbèr. Een maatpak van Brackley is al te bestellen vanaf £ 850,- (engelse pond).

Natuurlijk kunt u bij Silbèr ook terecht voor de benodigde kledingaccessoires voor heren, zoals rokhemden, strikjes, bretels en pochetten.

 

Gedragen danskleding
Niet alleen nieuwe danskleding sieren de winkel. Ook voor prachtige gebruikte danskleding is er ruimte bij Silbèr. Bent u toevallig op zoek naar een jurk Z.G.A.N. tegen een zeer betaalbare prijs, dan biedt de collectie gedragen danskleding wellicht uitkomst.

Heeft u zelf danskleding die u graag wil doorverkopen?
Voor € 15,00 inschrijfgeld neemt Silbèr gedragen kleding (schoon en niet kapot) in en hangt het maar liefst 90 dagen onafgebroken in de winkel. Op de verkoopprijs van gedragen kleding rekent Silbèr 15% provisie. Het spreekt voor zich dat Silbèr graag trendy en actuele danskleding inneemt voor verkoop aan klanten.

 

Trainings- en debutantenkleding
Inmiddels heeft Silbèr in Nederland naam gemaakt met haar uitgebreide collectie trainings- en debutantenkleding. Met name de collectie van de Italiaanse ontwerpers Espen en Sapiel worden graag gedragen door de dansers in Nederland. Rokken, tops, jurkjes en broeken in diverse stijlen. De kleding is IDSF goedgekeurd en dus toegestaan op debutantenwedstrijden.

 

Heren blousen/rokhemden
Onder een goed maatpak horen ook de juiste accessoires voor de heren. Pas dan klopt het plaatje op de dansvloer. Voor heren heeft Silbèr volop dansaccessoires, zoals rokhemden, boorden, knoopjes, strikjes, bretels en pochetten. Met name de dresshemden zijn zeer geliefd bij de dansende heren in Nederland. Ze hebben een uitstekende pasvorm en een duurzame kwaliteit (dus lang draagplezier).

 

Stoffen
Bent u op zoek naar kwalitatieve stoffen voor het vervaardigen van danskleding of – accessoires dan levert Silbèr een groot assortiment stoffen van de merken Ernessa, Choice en Chrisanne.